Wat nooit tegen man zeggen

 

Sommige mannen zijn erg gevoelig als het om bepaalde onderwerpen gaat. Wil je een vaste en serieuze relatie zijn bepaalde dingen echt nodig om te weten voor je in een relatie wil stappen met een man. Ken een man goed voor je hem het ja antwoord geef.  Als je met een man gaat maakt het niet uit waar je met hem gaat zie je een andere leuke dame die jij zelf weet dat ze mooier dan je is, vraag de man nooit als zij mooier dan je is want op zulke vragen kan het zijn dat je geen antwoord op krijgt. Hij gaat vinden dat je onzeker bent. Je dwingt de man om dit als antwoord te geven: “Nee, ik vind haar helemaal niet zo knap, zij is eigenlijk helemaal mijn type niet…”  Maar het feit dat jij die vraag stelt geeft eigenlijk al aan dat zij misschien wel knapper is dan jij. Stel dat zij daadwerkelijk mooier is dan jij dan dwing je de man om te liegen. Hij wilt je niet teleurstellen dus zegt hij gewoon maar wat.  Mannen weten dat als ze ja op zo een gestelde vraag geven  dat dat een hoop drama met zich meebrengt.

Zeg hem niet dat je ze hulp niet nodig hebt
Op het moment dat je tegen hem zegt dat je zijn hulp niet nodig hebt dan voelt een man zich letterlijk onnodig, niet belangrijk dus. Betrek hem dus bij alles dat je doet. Maakt niet uit als hij je niet gaat kunnen helpen. Houd hem alleen op de hoogte zodat je zaken gedaan kan krijgen. Maar als je altijd zijn hulp afwijst of hem nooit om hulp vraagt dan sla je daarmee de plank mis.

Deze vraag moet jij als vrouw nooit aan een man stellen
Ben je met haar naar bed geweest? Behalve dat jij je zelf als vrouw kan pijnigen op zo antwoord dat je kan krijgen is het ook zo dat bepaalde mannen heel erg boos worden op zulke vragen. Het is niet belangrijk om te weten met wie heel allemaal na bed is geweest. Met zulke vragen haal je oude koeien uit de sloot. Je bent als vrouw niet geholpen om zo een vraag te stellen.

“Waarom accepteer je niet gewoon dat je gefaald hebt?”
Eerlijk is eerlijk, de echte reden dat mannen hier een hekel aan hebben is omdat de meeste mannen niet tegen hun verlies kunnen. Oeps. Daarnaast proberen we vaak alsnog een oplossing (ook als het duidelijk geen zin heeft) te vinden.
Kortom, als hij faalt zeg het dan niet rechtstreeks in zijn gezicht. Nooit niet. Laat hem in plaats daarvan zien dat je hem steunt en vertrouwen in hem hebt, want er zullen genoeg mensen zijn die tegen hem zeggen dat hij heeft gefaald.

Ik heb betere mannen gedate
Je begrijpt natuurlijk zelf ook dat dit nooit leuk is om te horen, hoe zou jij het vinden als hij je verteld dat hij betere vrouwen heeft gedatet?
Waarschijnlijk niet zo leuk.
Voor mannen gaat dit nog net een stapje verder, hij wil namelijk het beste vriendje zijn die je ooit hebt gehad.
Als je hem zegt dat je betere mannen hebt gedatet dan beledig je hem daarmee zo erg dat je niet verbaast moet zijn wanneer hij bij je weggaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *