Waarom laten gaan loslaten

In een relatie is geld niet het belangrijkste, maar heb toch wat geld

Het is namelijk zo dat ik mijn vriend al 3 jaren ken. Hij is 22 jaar oud en ik ben 20. We zitten beide op de universiteit. Wij hebben een relatie van 6 maanden en hij heeft een parttime job. Ik werk niet omdat ik mijn studie stel wil afronden. Ik doe af en toe wat kleine werkjes voor mij om. Hij heeft een groot bedrijf en als ik wat geld nodig heb ga ik hem dan helpen. Ik heb wel vriend we lief hoor daar niet van, maar
naast hem praat ik ook tot een andere man. Hij is wel veel ouder dan mij. We verschillen een aantal jaren van elkaar. Hij kon zelfs mijn vader zijn. Maar het probleem is dat ik niet weet voor wie ik moet kiezen. De reden waarom ik mijn vriend van 22 jaar nog niet kennis heb laten maken met mijn ouders is omdat hij geen baan heeft. En mijn ouders eisen van mij dat ik een vriend moet nemen die werk. Want me vriend moet me in feiten helpen om mij studie te financieren.

Hij is nog schoolgaand en is parttimer dus dat geld dat hij verdient is gewoon voor snoep geld (voor zichzelf). Dus met andere woorden, hij kan me financieel niet bijstaan.

Hij en ik doen wel leuke dingen samen. Wanneer ik geld krijg van mijn vader gaan wij soms samen uiteten of wandelen. Wanneer hij misschien extra centen heeft doen we soms heel soms leuke dingen. Toen ik jarig was heeft die oudere man van 50 jaar mij geld gegeven om wat leuk mee te doen. Ik ben dan toen met mijn vriend gaan uiteten. Ik heb voor mijn ouder gelogen dat mijn vriend heeft getrakteerd. Ik wilde niet dat mijn ouders stof op me zouden hebben.
Die man van 50 jaar doet alle moeite voor mij. Hij houd ook heel veel van mij tot zover ik weet. Hij is al jaren single. Ik wil mijn vriend niet laten, omdat ik weet dat hij een goeie vriend kan zijn. Hij zegt me ieder keer weer dat wanneer hij is afgestudeerd, hij zal werken en we dan leuke dingen zullen doen.

Ik vind het op zich geen probleem dat hij me nu niet kan bijstaan. Maar het probleem is bij mijn ouders. Ze willen niet dat ik met een leegloper moet trouwen of een relatie aangaan. Mijn vriend kan letterlijk niks voor mij doen. Maar die oudere man wel en hij vraagt ook niet voor seks.

Hij zei dat hij kan wachten en dat hij met mij wil trouwen indien het zover is. Hij wil mijn studie ook voor mij betalen. Ik kan niet werken omdat ik soms tot 4 uur op school ben en dan ben ik past om 6 uur thuis. Ik die oudere man ook niet laten omdat hij nu heel veel voor me betekent als het om het geld gaat. Geld is niet alles in een relatie maar het is wel beter als je toch wat geld hebt. Dat is wat ik geleerd heb.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *