Sophie uit Mierlo date met oude man

Sophie is een jonge dame van 28 jaar oud. Zij is fexibel en ruimdenkend. Sophie is single en woont in Mierlo. Haar hobbies zijn,  uiteten, naar de bioscoop gaan, shoppen en vooral dansen. Relaties met jongemannen van haar leeftijd liepen op niets uit.Sophie besluit nu een relatie aan te gaan met een oudere man.

 

sophie-laat-zich-registreren-op-een-datingsite

Sophie laat zich registreren op een datingsite

Op zoek naar een man, die ouder dan is, laat zij haar registeren bij een datingsite.Zij wil een man met wie zij samen leuke dingen wil doen. Nadat zij was geregisteerd, waren de reacties binnen twee dagen overweldigend. Zij had keuze genoeg. Sophie kiest voor oudere man,die haar erg aantrekt. Hij heet Alfred en is 53 jaar oud.  Zij neemt contact  met Alfred op en hebben zij dagelijks contact via chat. Op een woendag avond belde Alfred haar op en zegt haar dat hij haar heel graag persoonlijk wil ontmoeten om samen met haar uit te eten. Sophie keek reeds lang naar een ontmoeting met Alfred en gaat op de uitnodiging in zonder te aarzelen. Alfred deelt haar ook mede dat een ontmoeting met haar hem heel goed zal doen en dat zij tijdens het eten hun levenservaringen met elkaar kunnen delen. Sophie en Alfred  spreken af elkaar de daaropvolgende dag, omstreeks 20.00 uur elkaar te ontmoeten. Alfred laat de keuze aan Sophie over om de plaats waar zij zullen gaan eten. Zij kiest voor een bekend restaurant in Mierlo.

 

sophie-en-alfred-maken-zich-klaar-voor-de-date

Sophie en Alfred maken zich klaar voor de date

Sophie wil goed voor de dag uit te komen. Zij wil een goede indruk achterlaten na de date met Alfred. De hele middag is Sophie heel druk bezig een gepaste kleding voor die bijzondere avond te zoeken. Na lang zoeken kiest zij voor een rode jurk met een zeer uitdagend  decolette. Het is 20.05 uur Alfred stond zoals afgesproken voor het restaurant te wachten. Na kwartier wachten is Sophie in geen velden te bekennen. Alfreds geduld wordt op de proef gesteld. Na een kwartier belde hij Sophie op haar mobiel, maar zij neemt niet op. Terwijl hij nog aan de telefoon is, ziet hij een jongedame gekleed in rood voor hem staan en hem met een tedere stem groet. Hij twijfelde even omdat hij niet door heeft dat Sophie voor hem staat. Zeer opgelucht omhelst hij Sophie. Hij complimenteert haar dat zijn veel mooier is dan haar profielfoto. In het restaurant zijnde kiezen zij voor gegrilde kip met aardapelen, gegrilde garnalen met bijbehorende pittige saus  en rode wijn. Tijdens het eten maakt Sophie aan Alfred kenbaar zij ervoor heeft gekozen om een date met veel oudere man dan haar, omdat zij veel teleurstellingen met haar leeftijdgenoten heeft gehad. Alfred zegt aan haar dat hij thans single is omdat hij al drie jaar met zijn vrouw gescheiden is. Na het eten gaat Sophie dichtbij Alfred zitten en hij vertelt dat hij en zijn vrouw uit elkaar zijn.Sophie zei tijdens het eten aan Alfred dat zij kwart voor acht in de buurt van het restaurant was, maar dat zij zijn geduld op de proef wou stellen.