mila date met een bouwvaker uit Grave

Het is zaterdag morgen en Mila gaat inkopen doen. Ze kiest dit keer ervoor om bij het dichtstbij zijnde winkel in de buurt te gaan. Zij heeft voor het komend weekend geplan om een macaroni schotel te maken. Mila treft de voorbereidingen om het gerecht te maken.

 

mila-voelt-zich-eenzaam

Mila voelt zich eenzaam

Terwijl Mila zo bezig is komt er een gevoel van eenzaamheid en verdriet in haar op. De gedachten komen in haar op met wie zij de macaroni schotel zal nuttigen. Mila heeft geen kinderen en zij is single. Mila kreeg in gedachten dat zij zo niet door wil en, dat zij graag iemand heeft met wie zij leuke dingen kan doen. Mila kiest ervoor om een advertentie te plaatsen op een dating site. Mila krijgt reacties buiten haar verwachting.

 

mila-kiest-voor-lando-de-bouwvaker-uit-grave

Mila kiest voor Lando de bouwvaker uit Grave

Het profiel van Lando de bouwvaker spreekt Mila erg aan. Lando valt het meest op om zijn beroep omdat, Mila  haar ex man ook een bouwvaker was. Zij heeft heel veel van hem gehouden, maar helaas heeft hij plotseling de relatie beeindigt. Mila stuurt een bericht naar Lando, de bouwvaker en geeft in het bericht aan dat zij hem leuk vindt en dat zij samen met hem leuke dingen  wil doen. Lando zegt aan Mila dat hij haar ook leuk vindt en dat de ogen van Mila hem aantrekken. Lando vraagt ook aan Mila om hem een hele foto te sturen. Mila krijgt complimenten van Lando. Lando vraagt aan Mila als hij haar persoonlijk mag bewonderen. Mila vraagt aan Lando om ook over zich zelf te vertellen. Hij zei dat hij heel zorgzaam en lief is in de omgang. Lando vertelt aan Mila dat hij gescheiden is en dat hij al 2 jaren alleen woont. Na enkele gespreken gevoerd te hebben, zijn ze klaar voor een date. Het mooie van alles is dat zij niet ver van elkaar wonen. Ze spreken af om elkaar te ontmoeten in een kroeg bij Mila in de buurt. De afspraak is gemaakt voor woendag avond om acht uur. Zij kiezen ervoor om samen een biertje te drinken. Mila vertelt aan Lando dat zij heel blij is met hem en dat zij graag met hem door wil gaan.Lando houdt haar vast en streelt haar in haar handen. Lando vraagt haar als hij bij haar over de vloer mag gaan zodat zij elkaar beter kunnen leren kennen. Hij vraagt aan Mila als zij elke dag, het middag maal voor hem kan klaarmaken. Lando zegt aan Mila dat zij de juiste persoon voor hem is, omdat hij als bouwvaker laat thuis komt. Mila vraagt aan Lando wat zijn favoriete gerechten zijn en hij geeft ze aan hem door. Mila is een keukenprinses en ze is ervan overtuigd dat hij smakelijk zal eten. Mila mag ook bij Lando over de vloer gaan. Ze kunnen niet meer zonder elkaar blijven. Het is voor Mila nog steeds ongelooflijk dat zij zo een lieve man heeft ontmoet. Lando is de liefde van Mila haar leven geworden.