Een date met Monique in Alkmaar

een-date-met-monique-in-alkmaar

Een date met Monique in Alkmaar

Ik ben Fabio uit Amsterdam. Ik ben van postuur lang en gespierd. Ik mag mezelf goed uitziend noemen, al zeg ik het zelf. Van karakter ben ik heel zacht en lief. Ondanks mijn goede karakter eigenschappen en intenties heb ik nog steeds niet de juiste vriendin ontmoet. Ik had twee vorige relaties, waar ik blijkbaar te serieus over dacht. Zo zit mijn karakter wel in mekaar. Als ik me voor iets geef, wil ik er met mijn volle 100% voor gaan. Dat was bij de andere kant niet het geval. Op den duur ben ik uit beide relaties gegroeid. Ik sta altijd positief in het leven, dus heb ik altijd goede hoop gehad dat ik ooit wel een geschikte vriendin zal ontmoeten waarmee ik mijn leven verder kan.

Mijn vriend Stefan en ik gaan in het weekend vaker stappen. Het klikt zo goed tussen ons, waardoor we samen over goede onderwerpen kunnen babbelen. Natuurlijk komt het onderwerp over relaties ook wel aan de orde. Hij was op de hoogte dat ik op dit moment vrijgezel ben en gezien we lang genoeg met elkaar om gaan, weet hij ook hoe ik om en bij in elkaar zit. Hij vertelde me vaak over zijn nichtje die hem heilig was. Persoonlijk kende ik haar niet, maar doordat hij vaak positief over haar sprak, was ik wel benieuwd wie ze was, wat ze deed, hoe oud ze was enzovoorts. Vrijwillig gaf hij mij ook alle informatie die ik hem vroeg. Weliswaar gebeurde dat ook heel onbewust. Hij zou jarig worden, dus nodigde hij me uit. Ik bevestigde mijn komst. Omdat hij in Alkmaar bleef met zijn familie, zou ik al vroeg bij hem zijn, dus nam ik mijn tijd om er rustig naar toe te rijden.

 

op-het-familie-feestje-van-stefan-in-alkmaar

Op het familie feestje van Stefan in Alkmaar

Op de jaardag van Stefan was ik er op het afgesproken tijdstip. Het klonk heel erg gezellig en het rook ook nog lekker. Hij had wat familieleden op bezoek waarmee hij me kennis liet maken. Na een ieder de handen geschud te hebben zei hij me dat hij me nog kennis met zijn nichtje moest laten maken die druk bezig was om de andere ruimte te versieren. Ik had in de verste verte geen idee dat het om zijn geliefd nichtje Monique ging. We liepen naar de ruimte. Ik zag een jonge dame van ongeveer 23 jaar geschat op de trap bezig zijn. Hij liet me kennis maken met haar. En nu herinnerde ik me die ene Monique waarover hij heel wat positieve dingen te zeggen had. Wat was ze mooi. Hij werd in de kortste keren stil van haar aanwezigheid en bleef staren in haar ogen, terwijl hij der hand nog onbewust vast hield.

 

een-date-plannen-in-alkmaar

Een date plannen in Alkmaar

Ze raakten aan de praat met elkaar. Het gesprek en de sfeer met Monique was precies als hoe zijn beste vriend zijn nichtje omschreef. Ze is een prachtige meid! Na het feestje van Stefan gaf hij hem eerlijk toe dat zijn nichtje bij hem een goed gevoel heeft opgewekt. Hetzelfde hoorde hij van zijn nichtje. Hij grapte lachend “gaan jullie maar daten”! De week daarop hadden Monique en Fabio een date in Alkmaar gepland. Ze zijn beiden erg blij met elkaar.